Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Ουίσκι

Goalong single malt ουίσκι 700ml 40%abv βαρέλι Bourbon παλαίωση


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Συμβιβαζομαι, παω με
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Ένα δοχείο
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Κάθε συσκευασία δώρου συσκευάζεται σε μπουκάλι, 6 μπουκάλια / κουτί
Χρόνος παράδοσης:7 ημέρες αποστολής μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας
Όροι Πληρωμής:T / T, LC, ΟΑ
Προμήθεια Ικανότητα:5000 κουτιά / ημέρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

12000


Περιγραφή
1
3

Η ζωή χρειάζεται να ζει με ευτυχία και αγάπη, μια τέτοια ζωή είναι αντάξια της λαχτάρας μας. Η ευτυχία προέρχεται συχνά από την απλότητα. Goalong είναι αποστακτήρια ουίσκι στην Κίνα. Φέρτε ένα μπουκάλι Goalong single malt ουίσκι με έναν καλό φίλο και παρακολουθήστε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ας έχουμε μια πρόποση ευτυχίας.

2
4

Ο Όμιλος Goalong επικεντρώνεται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη και πωλήσεις ουίσκι, κονιάκ, βότκας, τζιν, craft μπίρας, φυσικού ρυζιού baijiu, συσκευασμένου πόσιμου νερού, λειτουργικών ποτών και πολλαπλών ποτών.

Αμερικάνικο single malt ουίσκι

Goalong Group με μεγάλη μονάδα απόσταξης και έξυπνο κεντρικό σύστημα ελέγχου για την απόσταξη ουίσκι. Πλήρως αυτόματη γραμμή εμφιάλωσης & σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, η Goalong Group μπορεί να παράγει 10000 προϊόντα θήκης κάθε μέρα με 8 αυτόματες γραμμές εμφιάλωσης παραγωγής. Ο Όμιλος Goalong διαθέτει επαγγελματική διεθνή ομάδα διαχείρισης ποιότητας με αυστηρά σύμφωνη με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Πιστοποίηση ISO & HACCP. Η εμπιστοσύνη ξεκινά με την ποιότητα.

1640067860152462.png.webp_副本

1640072346642168.webp_副本

Ο Όμιλος Goalong παρέχει υπηρεσία αλκοολούχων ποτών μίας στάσης και διαθέτει δυνατότητα παράδοσης 3ης διεθνούς γενιάς. Από το 2009, ο όμιλος Goalong έχει κορυφαίες εξαγωγές ουίσκι, μπράντι και βότκας για 7 συναπτά έτη.

Αμερικάνικο single malt ουίσκι

Ουίσκι και μπράντυ Goalong εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, κανένα ατύχημα ασφαλείας, 100% εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Αμερικάνικο single malt ουίσκι

Περιγραφή
2
3
ΕΡΕΥΝΑ