Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Ουίσκι

Goalong FUN SUL ουίσκι single malt 700ml 46%abv Bourbon παλαίωσης


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Συμβιβαζομαι, παω με
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Ένα δοχείο
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Κάθε συσκευασία δώρου συσκευάζεται σε μπουκάλι, 6 μπουκάλια / κουτί
Χρόνος παράδοσης:7 ημέρες αποστολής μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας
Όροι Πληρωμής:T / T, LC, ΟΑ
Προμήθεια Ικανότητα:5000 κουτιά / ημέρα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 12000
Περιγραφή
1
2


Η ζωή χρειάζεται να ζει με ευτυχία και αγάπη, μια τέτοια ζωή είναι αντάξια της λαχτάρας μας. Η ευτυχία προέρχεται συχνά από την απλότητα. Goalong είναι αποστακτήρια ουίσκι στην Κίνα. Φέρτε ένα μπουκάλι Goalong single malt ουίσκι με έναν καλό φίλο και παρακολουθήστε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ας έχουμε μια πρόποση ευτυχίας.

3


Ο Όμιλος Goalong επικεντρώνεται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη και πωλήσεις ουίσκι, κονιάκ, βότκας, τζιν, craft μπίρας, φυσικού ρυζιού baijiu, συσκευασμένου πόσιμου νερού, λειτουργικών ποτών και πολλαπλών ποτών.

4.1
4.2

Goalong Group με μεγάλη μονάδα απόσταξης και έξυπνο κεντρικό σύστημα ελέγχου για την απόσταξη ουίσκι. Πλήρως αυτόματη γραμμή εμφιάλωσης & σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής, η Goalong Group μπορεί να παράγει 10000 προϊόντα θήκης κάθε μέρα με 8 αυτόματες γραμμές εμφιάλωσης παραγωγής. Ο Όμιλος Goalong διαθέτει επαγγελματική διεθνή ομάδα διαχείρισης ποιότητας με αυστηρά σύμφωνη με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Πιστοποίηση ISO & HACCP. Η εμπιστοσύνη ξεκινά με την ποιότητα.

33
6

Ο Όμιλος Goalong παρέχει μία στάση αλκοολούχο ποτό υπηρεσία και διαθέτουν δυνατότητα παράδοσης 3ης διεθνούς γενιάς. Από το 2009, ο όμιλος Goalong έχει κορυφαίες εξαγωγές ουίσκι, κονιάκ και βότκας για 7 συναπτά έτη.


7

Ουίσκι και μπράντι Goalong εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, Κανένα ατύχημα ασφαλείας, 100% εξυπηρέτηση μετά την πώληση.


1111
Περιγραφή
ΕΡΕΥΝΑ