Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Ουίσκι

Goalong 1st Chinese single malt ουίσκι 700ml / 750ml 40% abv


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Συμβιβαζομαι, παω με
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Ένα δοχείο
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Κάθε συσκευασία δώρου συσκευάζεται σε μπουκάλι, 4 μπουκάλια / κουτί
Χρόνος παράδοσης:7 ημέρες αποστολής μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας
Όροι Πληρωμής:T / T, LC, ΟΑ
Προμήθεια Ικανότητα:3000 κουτιά / ημέρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

12000


Περιγραφή
1
2


Μετά την παραδοσιακή διαδικασία, η βύνη αλέθεται, σακχαροποιείται και στη συνέχεια ζυμώνεται σε ένα δωμάτιο με σταθερή θερμοκρασία 16 βαθμών για 72 ώρες και στη συνέχεια αποστάζεται τρεις φορές μέσω μιας παραδοσιακής μηχανής απόσταξης τύπου βραστήρα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, το φυσικό άρωμα των φυτών μπορεί να απορροφηθεί από τον ενήλικα σε δρύινα βαρέλια και να παραχθεί ένα όμορφο κεχριμπαρένιο χρώμα. Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να μειώσει την ισχυρή διέγερση του αλκοόλ υψηλής συγκέντρωσης. Η είσοδος είναι απαλή και μεστή και η γεύση είναι πλούσια και μεστή.


3
4
5


Το 2013, ο Όμιλος ποτών Goalong εξάγει το καθαρό κέρδος και ουίσκι single malt. Το προϊόν πωλείται σε διάσημες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεχόμαστε προσαρμοσμένο ποτό και συσκευασία για εξαγωγή αυτών των προϊόντων. Ως εξαγωγέας αντιπροσώπων επωνυμίας, θα προσφέρουμε τη μεγαλύτερη έκπτωση τιμής για να κερδίσουμε την αγορά.

Διαδικασία παραγγελίας

Εταιρικό Προφίλ

Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας διεθνής κατασκευαστής ποτών στην Κίνα που επενδύθηκε από το UK Goalong Group το έτος 2018, παράγοντας και εξάγει κυρίως ουίσκι, κονιάκ, βότκα, τζιν, λικέρ και άλλα ποτά. που βρίσκεται στο Two Oriented Industrial Park της πόλης Liuyang, είναι η 1η μεγαλύτερης κλίμακας ενιαίο ουίσκι ζωγραφικής αποστακτήριο στην Κίνα, καθώς και το 4ο αποστακτήριο που επενδύει ο όμιλος Goalong, με τον πιο προηγμένο και εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό και σύστημα διαχείρισης υψηλού επιπέδου, που αντιπροσωπεύει το 4ο διεθνές επίπεδο παράδοσης του Ομίλου, εστιάζοντας κυρίως σε Κινέζικο ουίσκι υπηρεσίες παρασκευής και ιδιωτικής ετικέτας ποτών για πελάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Γιατί να μας επιλέξετε

Πρωτοπόρος στις εξαγωγές για 7 συναπτά έτη. Γρήγορη παράδοση, εγγυημένη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών πέντε αστέρων. Κανένα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει αντιμετωπίσει περιστατικά ασφάλειας τροφίμων. Η ικανοποίηση από την έρευνα πελατών ξεπερνά το 90%. Δεχόμαστε επίβλεψη και διόρθωση από παγκόσμιους πελάτες και επαγγελματικά ιδρύματα.

QA

1. Πόσο χρονών είναι αυτό το ουίσκι;

Αυτό το ουίσκι είναι ένα καθαρό malt ουίσκι, το αποστακοποιούμε μόνοι μας και το παλαίνουμε σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 5 χρόνια.

2. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας λογότυπο ή σχέδιο στην ετικέτα;

Ναι, δεχόμαστε προσαρμοσμένα σχέδια. Έχουμε επίσης μια ομάδα σχεδιαστών για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε.

3. Ποιος είναι ο όγκος του μπουκαλιού;

Έχουμε ένα μπουκάλι 700 ml στο χέρι. Μπορούμε να ανοίξουμε το καλούπι για το εξουσιοδοτημένο μπουκάλι σας.

4. Ποιο είναι ο κύκλος ανοίγματος του καλουπιού και το κόστος;

Ο κύκλος ανοίγματος του καλουπιού μας είναι συνήθως περίπου δύο εβδομάδες, χωρισμένος σε μηχανικές φιάλες και χειροκίνητες φιάλες και το κόστος είναι μεταξύ 300 και 1500 δολαρίων ΗΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακροπρόθεσμη συνεργασία στο μέλλον, μπορούμε να εξετάσουμε την επιστροφή χρημάτων για το άνοιγμα του καλουπιού για την πρώτη μεγάλη παραγγελία.

5. Τι πρέπει να κάνω εάν τα εμπορεύματα υποστούν σοβαρή ζημιά κατά τη μεταφορά τους στην περιοχή;

Η συσκευασία μας είναι κατάλληλη για διεθνείς μεταφορές και το ποσοστό ζημιάς είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τραβήξτε φωτογραφίες και συλλέξτε αποδεικτικά στοιχεία εντός 2 ωρών από την παραλαβή των εμπορευμάτων. Θα αποζημιώσουμε την επόμενη παραγγελία σας με βάση την πραγματική απώλεια.

6. Τι πρέπει να κάνω εάν οι διαρροές κρασιού και τα σφάλματα στην ετικέτα οφείλονται σε λανθασμένες διαδικασίες ή στην παραγωγή που επηρεάζουν τις πωλήσεις;

Επειδή η επισήμανση λειτουργεί από μηχάνημα, το εύρος σφαλμάτων είναι πολύ χαμηλό και είναι δύσκολο να δείτε το σφάλμα με γυμνό μάτι, επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι. Σχετικά με το πρόβλημα της διαρροής κρασιού, αφού το lidhas έχει βελτιωθεί πολλές φορές, η πιθανότητα διαρροής κρασιού είναι πολύ μικρή. Αν όντως οφείλεται σε εργοστασιακούς λόγους, πάρτε τη φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο και είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε την ανάλογη ευθύνη.

7. Οι πελάτες στην αγορά μας είναι πολύ απωθητικοί για τα κινέζικα τρόφιμα, επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα τροφίμων στην Κίνα, πώς να εξαλείψετε τις αμφιβολίες για την τελική αγορά;

Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να συνεργαστούμε με δοκιμές επιθεωρήσεων τρίτων ή άλλα διεθνώς πιστοποιημένα BV, SGS κ.λπ. Απολύτως

εγγυώνται την ποιότητα. Σε σύγκριση με άλλες μεγάλες μάρκες οινοπνευματωδών ποτών, τα προϊόντα μας είναι οικονομικά. Η τιμή είναι μέτρια και η ποιότητα είναι εγγυημένη. Πιστεύω ότι αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε μια μεγαλύτερη αγορά.

8. Τι γίνεται αν υπάρχει διαφορά μεταξύ χύμα κρασιού και δειγματοληπτικού κρασιού;

Κάθε φορά που αποστέλλεται ένα δείγμα, θα τοποθετούμε την αντίστοιχη ετικέτα και θα κρατάμε ένα αντίγραφο στο ράφι εμφάνισης δειγμάτων της εταιρείας. Όταν παράγουμε χύμα αγαθά, θα αναπτύξουμε και θα παράγουμε σύμφωνα με δείγματα, επομένως το πρόβλημα που εξετάζετε βασικά δεν υφίσταται.

9. Θέλω να αγοράσω 6 μπουκάλια ουίσκι. Μπορεί η εταιρεία σας να παρέχει υπηρεσία αντικαταβολής;

Επειδή το κρασί είναι επικίνδυνο και εύθραυστο, δεν σας συνιστούμε να αγοράσετε 6 μπουκάλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα ένα μπουκάλι. Λόγω τοπικής εξπρές, δεν δεχόμαστε αντικαταβολή.

10. Πόσες επιθεωρήσεις είναι δυνατές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας και πόσες πλήρεις επιθεωρήσεις;

Κάθε θέση μας θα διεξάγει αμοιβαία επιθεώρηση και αυτοεπιθεώρηση. Επιπλέον, υπάρχουν 2 τυχαίες επιθεωρήσεις


Περιγραφή
2
3
4
5
6
7
ΕΡΕΥΝΑ