Όλες οι κατηγορίες
πλαϊνό πλαίσιο

Αρχική σελίδα>About>Προφίλ ομάδας

Εισαγωγή ομάδας

Η κύρια επιχείρηση της Goalong Υγρό (Group) είναι η παραγωγή και οι πωλήσεις διεθνών οινοπνευματώδη (Όπως ουίσκι, κονιάκ, βότκα, τζιν, ρούμι), καθώς και την εισαγωγή & εξαγωγή αγαθών και τεχνολογίας.

Η Goalong Liquor Brand προτάθηκε το 2011 για την κατασκευή της πρώτης διεθνούς επωνυμίας ποτών της Κίνας, ακολουθούμενη από την ίδρυση της εταιρείας UK Goalong Liquor Group και άρχισε να κατοχυρώνει το εμπορικό σήμα "Goalong". Το αγγλικό εμπορικό σήμα "GOALONG" είναι το ομώνυμο του "Gaolang". Η σημασία του είναι να είσαι συνεχώς επιθετικός και να προχωράς γενναία, κάτι που είναι και το πνεύμα της επιχειρηματικότητας του Goalong Spirit.

Διαθέτει σχεδόν 100 υπαλλήλους (2018), 50 με πτυχίο ή ανώτερο, 3 με μεταπτυχιακό και άνω και 8 με επαγγελματικές και τεχνικές πιστοποιήσεις.

Η Goalong Liquor πρωτοστατεί στις εξαγωγές εγχώριων οινοπνευματωδών ποτών όλα αυτά τα χρόνια.

Προς το παρόν, υπάρχουν πέντε μοριακές εταιρείες δύο υπεράκτιες εταιρείες απευθείας υπό τη δικαιοδοσία ξένων χωρών, άμεσα συνδεδεμένες με την Goalong Liquor Group.


Goalong Liquor Group

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
UK Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Αποστακτήριο Goalong

Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. είναι ένας επαγγελματίας International Liquor Manufacturer στην Κίνα που επενδύθηκε από το UK Goalong Group το έτος 2018, παράγοντας και εξάγει κυρίως ουίσκι, κονιάκ, βότκα, τζιν, λικέρ και άλλα ποτά. που βρίσκεται στο Two Oriented Industrial Park της πόλης Liuyang, είναι το 1ο μεγαλύτερης κλίμακας αποστακτήριο single malt ουίσκι στην Κίνα, καθώς και το 4ο αποστακτήριο που επενδύει ο Goalong Group, με τον πιο προηγμένο και εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό και σύστημα διαχείρισης υψηλού επιπέδου, που αντιπροσωπεύει το 4ο διεθνές επίπεδο παράδοσης, εστιάζοντας κυρίως στην παραγωγή κινέζικου ουίσκι και τις υπηρεσίες ποτών ιδιωτικής ετικέτας για πελάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

                       

Το αποστακτήριο ουίσκι βρίσκεται στην ορεινή περιοχή Liuyang που είναι πολύ κατάλληλο για απόσταξη ουίσκι λόγω του ποιοτικού νερού και του ευχάριστου περιβάλλοντος. Νερό καλής ποιότητας με χαμηλότερο δείκτη ηλεκτρολυτικού ρυθμού και καθόλου διαλυμένα άλατα που κάνουν τα λικέρ αγνά και καθαρά, απαλά και απαλά, δεν θα βλάψουν τον οργανισμό όταν τα απολαμβάνετε.

                       

Ο Όμιλος Goalong είναι ο 1ος που παράγει και αναπτύσσει ουίσκι single malt στην Κίνα. Προς το παρόν, το επίπεδο Ε & Α και παραγωγής της βρίσκονται στην κορυφή στην Κίνα. Η εταιρεία έχει διαμορφώσει μια εγχώρια αγορά και τις εξαγωγές ως βασική επιχειρηματική της δραστηριότητα από το 2009, με κορυφαίες πωλήσεις για 7 συναπτά έτη. 0 συμβάντα ασφαλείας, 100% εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Έχουμε περάσει πιστοποιητικά FDA & ISO & QS & HACCP και εξάγαμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 50 χώρες και αποκτήσαμε καλή φήμη, όπως Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Φιλιππίνες, Παναμάς, Μεξικό, Σουρινάμ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ούτω καθεξής.

                       

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να εκτυπωθούν με βρετανικό ή γαλλικό γραμμικό κώδικα, με πρώτες ύλες και συσκευασίες υψηλής ποιότητας. Η ποιότητα είναι η ψυχή και ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος, βασιζόμαστε κυρίως στη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική και φιλική ως win-win σχέση με τους πελάτες. Έχουμε πλούσια εμπειρία εκθέσεων και έχουμε κερδίσει πολλές καλές φήμες παγκοσμίως.

                       

Ιδρύθηκε από τον κ. Alan στο Λονδίνο, η επωνυμία Goalong σημαίνει "goalong" και το λογότυπό της συμβολίζει την κουλτούρα της Goalong, να είσαι πιστός και γενναίος να κάνεις όνειρα, να παλεύεις και να Goalong για όνειρα! Αυτήν τη στιγμή έχουμε τέσσερις μάρκες, το "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka και "MonaFrcc" Gin. Το Goalong είναι επίσης η 1η κινεζική μάρκα Single Malt Whisky στην Κίνα.

                       

Η Goalong είναι μια ηχηρή μάρκα ποτών, μεγάλη αποστολή δόθηκε όταν δημιουργήθηκε η μάρκα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, το σύνθημα του Goalong δεν άλλαξε ποτέ. Συνεχώς να κερδίζετε επαίνους και αναγνώριση στην αγορά οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, γεγονός που κάνει τον ιδρώτα και τις προσπάθειες πιο ουσιαστικές.

                       

Εμείς, Goalong for Dreams!

Εταιρική Κουλτούρα

Δομή εταιρείας