Όλες οι κατηγορίες
πλαϊνό πλαίσιο

Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς>Προφίλ ομάδας

Εισαγωγή ομάδας

The main business of Goalong Υγρό (Group) is the production and sales of international οινοπνευματώδη (Όπως ουίσκι, brandy, vodka, gin, rum), as well as the import &wxport of goods and technology.

Η Goalong Liquor Brand προτάθηκε το 2011 για την κατασκευή της πρώτης διεθνούς μάρκας Liquor της Κίνας, ακολουθούμενη από την ίδρυση της βρετανικής εταιρείας Goalong Liquor Group Company και άρχισε να καταγράφει το εμπορικό σήμα "Goalong". Το αγγλικό εμπορικό σήμα "GOALONG" είναι το ομώνυμο του "Gaolang". Η σημασία του είναι να είναι συνεχώς επιθετικός και να προχωρά με γενναία προσόντα, το οποίο είναι επίσης το πνεύμα της επιχειρηματικότητας του Goalong Spirit.

Κάτοχος σχεδόν 100 υπαλλήλων (2018), 50 με πτυχίο ή παραπάνω, 3 με μεταπτυχιακό ή παραπάνω και 8 με επαγγελματικές και τεχνικές πιστοποιήσεις.

Η Goalong Liquor έχει ηγετική θέση στην εγχώρια εξαγωγή οινοπνευματωδών ποτών για όλα αυτά τα χρόνια.

Προς το παρόν, υπάρχουν πέντε εταιρείες μοριακού τύπου, δύο υπεράκτιες εταιρείες που υπάγονται άμεσα στη δικαιοδοσία ξένων χωρών, που συνδέονται άμεσα με τον Όμιλο Goalong Liquor.


Goalong Liquor Group

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
Ηνωμένο Βασίλειο Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Αποστακτήριο Goalong

Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. είναι ένας μοναδικός επαγγελματίας International Liquor Manufacturer στην Κίνα, ο οποίος επενδύθηκε από το UK Goalong Group κατά το έτος 2018, παράγοντας κυρίως και εξάγοντας ουίσκι, κονιάκ, βότκα, τζιν, λικέρ και άλλα ποτά. Βρίσκεται στο Δυο Προσανατολισμένο Βιομηχανικό Πάρκο της πόλης Λιουγιάνγκ, Είναι το 1ο αποστακτήριο ουίσκι single malt μεγαλύτερης κλίμακας στην Κίνα, καθώς και το 4ο αποστακτήριο που έχει επενδύσει ο Όμιλος Goalong, με τον πιο προηγμένο και εκσυγχρονισμένο εξοπλισμό και σύστημα διαχείρισης υψηλού επιπέδου, που αντιπροσωπεύει 4ο διεθνές επίπεδο παράδοσης, με επίκεντρο κυρίως την παραγωγή κινεζικών ουίσκι και τις υπηρεσίες αλκοολούχων ποτών για πελάτες από και προς το εξωτερικό.

                       

Το αποστακτήριο ουίσκι βρίσκεται στην ορεινή περιοχή Liuyang, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για απόσταξη ουίσκι λόγω του ποιοτικού νερού και του ευχάριστου περιβάλλοντος. Νερό καλής ποιότητας με χαμηλότερο δείκτη ηλεκτρολυτικού ρυθμού και κανένα διαλυμένο άλας που καθιστά τα υγρά καθαρά και καθαρά, μαλακά και μαλακά, δεν θα βλάψει το σώμα όταν τα απολαμβάνετε.

                       

Ο Όμιλος Goalong είναι ο 1ος που παράγει και αναπτύσσει ουίσκι single malt στην Κίνα Προς το παρόν, το Ε & Α και το επίπεδο παραγωγής της βρίσκονται στην πρώτη θέση στην Κίνα. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια εγχώρια αγορά και εξαγωγή ως βασικό επιχειρηματικό τρόπο από το 2009, με κορυφαίες πωλήσεις για 7 συνεχόμενα χρόνια. 0 περιστατικά ασφαλείας, 100% εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Έχουμε περάσει τα πιστοποιητικά FDA & ISO & QS & HACCP και εξάγουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 50 χώρες και αποκτήσαμε καλή φήμη, όπως Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Φιλιππίνες, Παναμάς, Μεξικό, Σουρινάμ, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και ούτω καθεξής.

                       

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να εκτυπωθούν με βρετανικό ή γαλλικό γραμμικό κώδικα, με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και συσκευασίες. Η ποιότητα είναι η ψυχή και ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος, βασίζουμε κυρίως σε μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις και φιλικές ως win-win σχέση με τους πελάτες. Έχουμε πλούσια εμπειρία εκθέσεων και έχουμε κερδίσει πολλές καλές φήμες παγκοσμίως.

                       

Ιδρύθηκε από τον κ. Alan στο Λονδίνο, η μάρκα Goalong σημαίνει "προχωρήστε" και το λογότυπό της συμβολίζει την κουλτούρα των Goalong, να είστε πιστοί και γενναίοι να έχετε όνειρα, να πολεμάτε και να Goalong για όνειρα! Αυτήν τη στιγμή έχουμε τέσσερις μάρκες, το "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka και "MonaFrcc" Gin. Η Goalong είναι επίσης η 1η μάρκα Single Malt Whisky στην Κίνα.

                       

Το Goalong είναι μια ηχηρή μάρκα ποτών, δόθηκε μεγάλη αποστολή όταν δημιουργήθηκε η μάρκα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, το σύνθημα του Goalong δεν άλλαξε ποτέ. Διαρκώς για να κερδίσετε έπαινο και αναγνώριση στην αγορά οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο, γεγονός που καθιστά τον ιδρώτα και τις προσπάθειες πιο σημαντικές.

                       

Εμείς, Goalong για Όνειρα!

Εταιρική Κουλτούρα

Δομή εταιρείας