Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Νέα>Εταιρικά Νέα

Το 10ο φόρουμ G50 Central Wine & Spirits Summit πραγματοποιήθηκε στην Changsha και το Crown Whisky κέρδισε το βραβείο!

2023-05-24

Το απόγευμα της 20ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το 10ο φόρουμ G50 Central Wine and Spirits Summit στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Changsha. Η εκδήλωση οργανώθηκε από κοινού από το Wine and Spirits Branch of Hunan Wine Association, Hunan Wine Alliance, Renchuang Sugar and Wine Association και Zhongnan Wine Circle, προσελκύοντας ειδικούς, μελετητές, διανομείς και ηγέτες μπαρ από τον τομέα του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών. Το θέμα του φόρουμ, «Τάσεις ανάπτυξης ουίσκι στην Κίνα», στοχεύει στην προώθηση της ανάπτυξης της βιομηχανίας ουίσκι στην κεντρική περιοχή.

图片1_副本

Στο φόρουμ, ο Zheng Yingping, Γενικός Γραμματέας του Hunan Liquor Association, και ο Li Hongyuan, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του G50 Central Wine and Spirits Forum μίλησαν εκ μέρους της βιομηχανίας και των διοργανωτών αντίστοιχα. Ο κύριος Sun Fangxun, ένας διάσημος κινέζος ειδικός στο κρασί και το ουίσκι, και ο κ. Gao Kailang(Alan), ιδρυτής της Goalong Liquor μοιράστηκαν την ιστορία και την προοπτική της βιομηχανίας ουίσκι αντίστοιχα.

Στην ομιλία του, ο Gao μοιράστηκε το όραμά του για το μέλλον της βιομηχανίας ουίσκι και οδήγησε το κοινό να εξερευνήσει πώς να επιτύχει αποτελέσματα και επιτυχία στον κλάδο. ο Αποστακτήριο Goalong Single Malt Whisky κέρδισε επίσης το βραβείο Best Whisky Brand/Distributor 2023, το οποίο αναγνωρίζει τις μακροχρόνιες προσπάθειες του ομίλου Goalong Liquor και τη συνεχή δέσμευσή τους να παρέχουν υψηλής ποιότητας οινοπνευματώδη ποτά.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Gao κάλεσε τους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν στο ιδιωτικό πάρτι γευσιγνωσίας ουίσκι του «Wine Friends, Private Banquet» που πραγματοποιήθηκε από Ουίσκι Goalong Λέσχη για να γιορτάσει την τιμή. Σε αυτή τη μοναδική δεξίωση, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τέσσερα διαφορετικά λικέρ single malt παλαιωμένα από το Goalong Distillery, το καθένα με τη δική του μοναδική γεύση και γεύση, τα οποία απέσπασαν ομόφωνους επαίνους από τους παρευρισκόμενους.

图片2_副本