Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Νέα>Εταιρικά Νέα

Η Cheung Kong Graduate School of Business Hunan Alumni Association πραγματοποίησε την εκστρατεία «2023 walk into the Outstanding Alumni Enterprise - Goalong Liquor» για να ενισχύσει τη συνεργασία των αποφοίτων και να κερδίσει

2023-05-25

Πρόσφατα, υπό την ενεργό οργάνωση του Συλλόγου Χουνάν Αποφοίτων του Cheung Kong Graduate School of Business, πραγματοποιήθηκε μια αξιοσημείωτη εκστρατεία στην επαρχία Χουνάν. Οι απόφοιτοι μπήκαν στο Outstanding Alumni Enterprise. Το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης ήταν το Goalong Υγρό, ντόπιος οινοπνευματώδη μάρκα στο Χουνάν. Ως απόφοιτος του Cheung Kong Graduate School of Business στην επαρχία Χουνάν, το Goalong Liquor είναι ευρέως αναγνωρισμένο στον κλάδο για την εξαιρετική του ποιότητα και τη μοναδική του γεύση. Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι απόφοιτοι να κατανοήσουν σε βάθος την επιχειρηματική φιλοσοφία, την ιστορία ανάπτυξης και τα επιτεύγματα της εταιρείας, παρέχοντας παράλληλα μια πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, οι απόφοιτοι συγκεντρώθηκαν με ανυπομονησία στα κεντρικά γραφεία της Goalong Liquor και τους υποδέχτηκε μια περίτεχνη εταιρική επίσκεψη. Οι απόφοιτοι εκτίθενται σε όλη τη διαδικασία παραγωγής ποτών, από την προμήθεια πρώτων υλών έως την τεχνολογία ζυθοποιίας, και κατανοούν σε βάθος την εξαιρετική τεχνολογία και τον αυστηρό έλεγχο ποιότητας του Goalong Liquor.

图片1_副本

Στη συνέχεια, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο φόρουμ, ο πρόεδρος της Goalong Liquor μοιράστηκε τη διαδικασία και την εμπειρία της ανάπτυξης της επιχείρησης. Τόνισε τη σημασία της καινοτομίας, της ποιότητας και της βιωσιμότητας, ενώ μοιράστηκε επίσης με τους αποφοίτους την επιχειρηματική στρατηγική της επιχείρησης και τις λύσεις στις προκλήσεις. Οι απόφοιτοι έκαναν ενεργά ερωτήσεις, αντάλλαξαν ιδέες και συζήτησαν μεταξύ τους εμπειρίες και ιδέες στους αντίστοιχους τομείς τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Gao Kailang (Alan), πρόεδρος της Goalong Liquor, έλαβε ένα πιστοποιητικό δωρεάς από το Cheung Kong Graduate School of Business, το οποίο επαίνεσε για τη δωρεά του στο Shenzhen Cheung Kong Graduate School of Business Education Development Foundation στις 03 Μαΐου, 2023.

图片2_副本

Η καμπάνια «2023 walk into the Outstanding Alumni Enterprise - Goalong Liquor» παρέχει περισσότερες ευκαιρίες για το Goalong Liquor και ενθαρρύνει την ομάδα της Goalong να καινοτομεί, να εξερευνήσει την αγορά και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη.