Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Brandy

Bosolac special grade XO brandy 700ml 40% abv


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:Bosolac
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:Ένα δοχείο
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Κάθε συσκευασία δώρου συσκευάζεται σε μπουκάλι, 6 μπουκάλια / κουτί
Χρόνος παράδοσης:7 ημέρες αποστολής μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας
Όροι Πληρωμής:T / T, LC, ΟΑ
Προμήθεια Ικανότητα:8000 κουτιά / ημέρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

12000


Περιγραφή
11

Ειδικός βαθμός Bosolac Μπράντυ XO αποστάζεται στο Prulho της Γαλλίας, αναμειγνύεται και εμφιαλώνεται στην Κίνα. Εξωτικά σταφύλια, υλικά και τεχνολογία εγγυώνται τις μοναδικές του γεύσεις. Το χειροποίητο γυάλινο μπουκάλι προσθέτει την κομψότητά του. Οι πελάτες το θεωρούν ως μια καλή επιλογή για πάρτι και γιορτές. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θα σας αρέσει η γεμάτη γεύση του και η ελαφρώς δυνατή εκ των προτέρων.


22

33


44

55

Πρωτοπόρος στις εξαγωγές για 7 συναπτά έτη. Γρήγορη παράδοση, εγγυημένη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Σας προσφέρει μια εμπειρία αγορών πέντε αστέρων. Κανένα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει αντιμετωπίσει περιστατικά ασφάλειας τροφίμων. Η ικανοποίηση από την έρευνα πελατών υπερβαίνει το 90%. Δεχόμαστε επίβλεψη και διόρθωση από παγκόσμιους πελάτες και επαγγελματικά ιδρύματα.

5

10

66

Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο δύο τύπων στην πόλη Liuyang. Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο δύο τύπων στην πόλη Liuyang, έκτασης 23259.67 τετραγωνικών μέτρων. 5 μεγάλα κτίρια, το καθένα με επιφάνεια κατασκευής περίπου 5000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι το πρώτο μεγάλης κλίμακας ενιαίο ουίσκι ζωγραφικής αποστακτήριο στην Κίνα. Και είναι το τέταρτο αποστακτήριο που επενδύει η Goalong Liquor Group.

1. Αυτό το κονιάκ είναι πραγματικά 6 ετών;

Ναι, Special Grade Brandyis αποστάζεται και αναμειγνύεται στη Γαλλία, που παλαιώνει σε βαρέλι FranceOak για 6 χρόνια. Και botting στην Κίνα από τον όμιλο Goalong Liquor.

2. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας λογότυπο ή σχέδιο στην ετικέτα;

Ναι, δεχόμαστε προσαρμοσμένα σχέδια. Έχουμε επίσης μια ομάδα σχεδιαστών για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε.

3. Ποιος είναι ο όγκος του μπουκαλιού;

Έχουμε ένα μπουκάλι 700 ml στο χέρι. Μπορούμε να ανοίξουμε το καλούπι για το εξουσιοδοτημένο μπουκάλι σας.

4. Ποιο είναι ο κύκλος ανοίγματος του καλουπιού και το κόστος;

Ο κύκλος ανοίγματος του καλουπιού μας είναι συνήθως περίπου δύο εβδομάδες, χωρισμένος σε μηχανικές φιάλες και χειροκίνητες φιάλες και το κόστος είναι μεταξύ 300 και 1500 δολαρίων ΗΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακροπρόθεσμη συνεργασία στο μέλλον, μπορούμε να εξετάσουμε την επιστροφή χρημάτων για το άνοιγμα του καλουπιού για την πρώτη μεγάλη παραγγελία.

5. Τι πρέπει να κάνω εάν τα εμπορεύματα υποστούν σοβαρή ζημιά κατά τη μεταφορά τους στην περιοχή;

Η συσκευασία μας είναι κατάλληλη για διεθνείς μεταφορές και το ποσοστό ζημιάς είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τραβήξτε φωτογραφίες και συλλέξτε αποδεικτικά στοιχεία εντός 2 ωρών από την παραλαβή των εμπορευμάτων. Θα αποζημιώσουμε την επόμενη παραγγελία σας με βάση την πραγματική απώλεια.

6. Τι πρέπει να κάνω εάν οι διαρροές κρασιού και τα σφάλματα στην ετικέτα οφείλονται σε λανθασμένες διαδικασίες ή στην παραγωγή που επηρεάζουν τις πωλήσεις;

Επειδή η επισήμανση λειτουργεί από μηχάνημα, το εύρος σφαλμάτων είναι πολύ χαμηλό και

είναι δύσκολο να δεις το σφάλμα με γυμνό μάτι, οπότε να είσαι σίγουρος. Σχετικά με το πρόβλημα της διαρροής κρασιού, αφού το καπάκι έχει βελτιωθεί πολλές φορές, η πιθανότητα διαρροής κρασιού είναι πολύ μικρή. Αν όντως οφείλεται σε εργοστασιακούς λόγους, τραβήξτε μια φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο και είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε την ανάλογη ευθύνη.

7. Οι πελάτες στην αγορά μας είναι πολύ απωθητικοί για τα κινέζικα τρόφιμα, επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα τροφίμων στην Κίνα, πώς να εξαλείψετε τις αμφιβολίες της τελικής αγοράς;

Εάν είναι απαραίτητο, μπορούμε να συνεργαστούμε με δοκιμές QS ή άλλα διεθνώς πιστοποιημένα BV, επιθεωρήσεις τρίτων κ.λπ. Εγγυόμαστε απόλυτα την ποιότητα. Σε σύγκριση με άλλες μεγάλες μάρκες οινοπνευματωδών ποτών, τα προϊόντα μας είναι οικονομικά. Η τιμή είναι μέτρια και η ποιότητα είναι εγγυημένη. Πιστεύω ότι αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να ανοίξετε μια μεγαλύτερη αγορά.

8. Τι γίνεται αν υπάρχει διαφορά μεταξύ του χύμα κρασιού

και δείγμα κρασιού; Κάθε φορά που αποστέλλεται ένα δείγμα, θα τοποθετούμε την αντίστοιχη ετικέτα και θα κρατάμε ένα αντίγραφο στο ράφι εμφάνισης δειγμάτων της εταιρείας. Όταν παράγουμε χύμα αγαθά, θα αναπτύξουμε και θα παράγουμε σύμφωνα με δείγματα, επομένως το πρόβλημα που εξετάζετε βασικά δεν υφίσταται.

9. Θέλω να αγοράσω 6 μπουκάλια ουίσκι. Μπορεί η εταιρεία σας να παρέχει υπηρεσία αντικαταβολής;

Επειδή το κρασί είναι επικίνδυνο και εύθραυστο, δεν σας συνιστούμε να αγοράσετε 6 μπουκάλια. Μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα ένα μπουκάλι. Λόγω τοπικής εξπρές, δεν δεχόμαστε αντικαταβολή.

10. Πόσες επιθεωρήσεις είναι δυνατές κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας και πόσες πλήρεις επιθεωρήσεις;

Κάθε θέση μας θα διεξάγει αμοιβαία επιθεώρηση και αυτοεπιθεώρηση. Επιπλέον, υπάρχουν 2 τυχαίες επιθεωρήσεις

και 1 πλήρης επιθεώρηση.

Περιγραφή
2
3
4
5
6
ΕΡΕΥΝΑ