Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Brandy

Goalong Royal Carlston brandy VSOP alcohol 700ml 40% abv


Τόπος καταγωγής:Κίνα
Μάρκα:ΤΑΙΝΙΑ
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1200 μπουκάλια
Λεπτομέρειες συσκευασίας:Κάθε συσκευασία δώρου συσκευάζεται σε μπουκάλι, 12 μπουκάλια / κουτί
Χρόνος παράδοσης:7 ημέρες αποστολής μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας
Όροι Πληρωμής:T / T, LC, ΟΑ
Προμήθεια Ικανότητα:8000 κουτιά / ημέρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

12000


Περιγραφή
44.1

Επιλέξαμε σταφύλια για πολτοποίηση και στύψιμο στη σύγχρονη πρέσα κενού, και στη συνέχεια χρησιμοποιείται άγρια ​​μαγιά για φυσική ζύμωση για την παρασκευή του αρχικού κρασιού σταφυλιού και στη συνέχεια αποστάζεται με μηχανή διπλής απόσταξης. Αφού ολοκληρωθεί η απόσταξη, ονομάζεται νερό της ζωής. Με το άρωμα του αρχικού χονδροειδούς ορυκτού, πρέπει να αποθηκευτεί σε δρύινα βαρέλια για 3 χρόνια πριν γίνει πραγματικό Royal Carlston brandy VSOP.


Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Ελκυστική τιμή με γρήγορη ημερομηνία παράδοσης

Αρκετό απόθεμα

Μια στάση υγρό σύστημα εξυπηρέτησης.


55
66
77

Πρωτοπόρος στις εξαγωγές για 7 συναπτά έτη. Γρήγορη παράδοση, εγγυημένη ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Σας προσφέρει μια εμπειρία αγορών πέντε αστέρων. Κανένα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει αντιμετωπίσει περιστατικά ασφάλειας τροφίμων. Η ικανοποίηση από την έρευνα πελατών υπερβαίνει το 90%. Δεχόμαστε επίβλεψη και διόρθωση από παγκόσμιους πελάτες και επαγγελματικά ιδρύματα.

3

88

Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο δύο τύπων στην πόλη Liuyang. Η Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο δύο τύπων στην πόλη Liuyang, έκτασης 23259.67 τετραγωνικών μέτρων. 5 μεγάλα κτίρια, το καθένα με επιφάνεια κατασκευής περίπου 5000 τετραγωνικών μέτρων. Είναι το πρώτο μεγάλης κλίμακας ενιαίο ουίσκι ζωγραφικής αποστακτήριο στην Κίνα. Και είναι το τέταρτο αποστακτήριο που επενδύει η Goalong Liquor Group.


Περιγραφή
2
3
ΕΡΕΥΝΑ